+45 40 89 54 09 sonja@stokholmhr.dk

search and selection

Rekruttering 

For mig handler rekruttering om kompetencer, hjerne, hjerte og kultur.

Skal du ansætte?

At ansætte den forkerte medarbejder kan blive en dyr fornøjelse. Et beløb i retning af 350.000-400.000 kr. for en funktionær er ikke helt forkert.

Udover lønudgifter skal også ressourcer til oplæring og træning, personalegoder, rekrutteringsprocessen og indkøb af udstyr til medarbejderen tælles med i omkostningerne. Du investerer derfor din tid meget fornuftigt, ved at søge viden og hjælp til ansættelser.

Mange retter kikkerten mod nye medarbejdere, så snart opgaverne begynder at hobe sig op. Nogle gange kan en intern rekruttering dog være løsningen, hvor du måske kan finde de hænder du mangler, ved at gå din virksomhed efter i sømmene og fordele dine medarbejdere ud fra deres respektive talenter.

Ved intern rekruttering er fokus på nye muligheder for allerede ansatte medarbejdere. Her ser man altså på, hvordan medarbejdernes kompetencer kan bringes i spil i nye arbejdsfunktioner. Det handler om bedst mulig anvendelse af den viden og de kompetencer, som allerede befinder sig i virksomheden, samtidig med at intern rekruttering har fokus på fastholdelse og udvikling af nuværende medarbejdere.

Ekstern rekruttering handler om at tiltrække helt nye medarbejdere. Her er search og screening af kandidater en stor og vigtig del af processen, og det kan i mange tilfælde være en fordel at få hjælp , som sørger for hele eller dele af rekrutteringsprocessen

I rekrutteringen har jeg fokus på faglighed, arbejdsform, motivation og værdier

Det betyder ikke, at man ikke kan være i tvivl, og der kan også være en fejlrekruttering.

For det meste skyldes det, at virkeligheden ender med at være en anden end den, der er blevet beskrevet under processen.

 

“Sonja har hjulpet os med rekrutteringen af vores økonomichef, hvor hun har varetaget hele processen med jobannonce, kandidater og gennemførelse af samtaler. Sonja har løst opgaven professionelt på alle niveauer, med en god forståelse for vores virksomhed, og med en stor fokus på at få kandidaterne til at føle sig komfortable i processen”

Lars Rahbæk, Adm. Direktør  LINATECH A/S

 

 

Jeg er din garanti for, at du rammer rigtig i din rekruttering.

  • Du får et effektivt og professionelt rekrutteringsforløb
  • Du får en erfaren sparringspartner hele vejen fra udarbejdelse af jobannonce og frem til opfølgningsmøde med den valgte kandidat.
  • Du har kun én kontaktperson, som varetager det samlede forløb og sikrer, at alle kandidater får en ordentlig behandling.
  • Du får et dybdegående kendskab til kandidatens personprofil.

Jeg er certificeret i Estimates interpersonal og Master Class Gold certification Five Factor