+45 40 89 54 09 sonja@stokholmhr.dk
personal trainer

Coaching

Står du med et helt konkret problem, en dårlig vane du vil kvitte eller en vigtig beslutning du skal træffe? Eller er du på udkig efter din personlige udviklingscoach?

Jeg kan hjælpe dig med et personligt samtalerum.

Coaching 

Alle, der ønsker forbedringer i sit liv, kan have gavn af coaching sessioner.

Det gælder, uanset om fokus skal være på det private, karriere eller noget helt tredje.

Coaching er en ligeværdig og motiverende samtale med det sigte at kunne fokusere tanker, følelser og adfærd hen imod at opnå et bestemt mål.

Coaching er baseret på tanken om, at coachen stiller spørgsmålene og klienten handler.

En coach er en ekstern samtalepartner, som kan give sparring og hjælpe dig med at se nye vinkler på dine egne eller din virksomheds udfordringer. 

En god coach hjælper dig med at finde svar på de spørgsmål, du har.

Det kan coachen opnå ved at stille uddybende spørgsmål og vise interesse og empati.

En god coach drives af nysgerrighed frem for fordømmende adfærd.

Personlig coaching

Hvis du har en ubalance i dit liv, så er coaching et godt værktøj. Jeg kan hjælpe dig med at finde de svar, som du allerede kender, men som du måske endnu ikke har haft modet til at sige højt.

Business Coaching

  Jeg tilbyder sparring, som kan være svært at finde internt i virksomheden. Jeg giver dig et frirum og sparring i dine konkrete ledelsesmæssige udfordringer. 

Det første møde

Det første møde er  typisk et fysisk møde, der varer omkring en time. Coachen har ansvaret for at styre samtalen. Coachen er ikke-dømmende og neutral og har som den primære dagsorden at styrke din proces fremad, uanset målet.